loading

Фоайето е изключително важна част от хотела, както от гледна точка на дизайна, така и от гледна точка на създаването на релаксираща среда. Тъй като фоайето е първото помещение, което гостите виждат, когато влизат и това е вашият шанс да направите възможно най-добро впечатление. Хората са склонни да правят преценка за всеки хотел възоснова на интериора  във фоайето, тъй като те чакат да се регистрират и прекарват доста време там .

Ето някои чудесни начини да създадете релаксиращо хотелско фоайе.

Включете зеленината.

Представете си ползите, ако гостите гледат прекрасна висяща зелена стенна градина докато чакат!

Много хотели използват изкуствена зелена градинска стена или две, с мисълта да могат  да включат природата. във фоайето Хората са по-спокойни, когато имат зелена гледка.     Доброто е, че е лесно да бъдете креативни, когато става въпрос за разполагането на вертикална градина. Само не забравяйте да използвате  изкуственни растения, така че да не е нужно да се притеснявате за това, че някога могат да изсъхнат, да правите допълнителна поливна система или трябва да полагате големи грижи за да ги поддържате .

Богатото разнообразие на видове растения за изкуствени зелени стени , може да допринесе да направите най-добрия избор, който ще съответства на интериора във вашето фоайе.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.