loading

Ако сте в настроение да промените вашият декор или цветова гама във вашия дом, лятото е най-добрия сезон на годината. За да имате ефект на огряно от слънцето помещение през цялота година, най-вероятно ще имате това усещане ако  вмъкнете ярки цветове в дома си, но също така може и да помислите за зеленина от изкуствени панели. Модерната  промяна на  вашия дом става лесно с  намирането на подходящи аксесоари, за да вървите в крак с новите тенденции. Градината окачена на стената изглежда страхотно с всякакви цветове и се вписва перфектно с летните теми. Ето някои от най-добрите цветове за домашен интериор, които можете да включите това лято.

Всеки оттенък на зелено

Независимо дали сте фен на тъмно зелено, светлозелено или дори варово зелено, като имате малко зеленина в дома си, просто се чувствате в лятно време. Можете дори да контрастирате зелените нюанси, като имате вътрешна зелена стена от едната страна на помещението с по-тъмен  и със светъл цвят от другата страна. Зелените площи винаги са чудесен избор за декор през летните месеци.

Слънчево жълто

Яркото и слънчево жълто е също страхотен цвят, който да се използва през лятото. Това обаче е цвят, който не искате да използвате твърде много. Дори стената на акцента, боядисана изцяло в жълто, може да боде очите. Вместо това намерете някои възглавници, абажури или други аксесоари, за да го включите.

Тънък сив цвят

Ако сте на вълна аксесоари, след това помислете за боядисване на стените в тънък сив цвят. Това ще ви позволи да експериментирате с аксесоари в тъмни и светли цветове, тъй като сивото върви добре с почти всичко. Сивото  дава на всяка стая свеж и чист вид, който е идеален за лятото.

Корал

Корал е уникален цвят, който не намирате в много домове. Въпреки това се слива добре със зеленина, като вътрешна зелена стена или висяща градинска стена. Това не е цвят, който ще боде очите на някого, но определено ще се откроява. Той има много летни чувства и ще ви позволи да бъдете креативни с вашите аксесоари и друг декор.

В Грийн калекшън обичаме да работим с различни цветове за всеки сезон. Лятото е любимото ни време на годината, защото е толкова лесно да включите изкуствени зелени панели в домашния декор. Без значение каква цветова гама сте решили да опитате  това лято, не забравяйте да се свържете с нас, за да добавите малко зеленина и и разнообразие в дома си това лято.

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.